CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportVa fi deschis primul hotel amplasat pe fundul marii


Nu e un scenariu SF sau scris de Jules Verne, ci un hotel pe care il vei putea vizita in cativa ani.
Amplasat la 12 metri sub apa intr-o laguna din largul coastei Fiji, resortul Poseidon va fi primul hotel construit pe fundul marii, conform datelor disponibile pe site-ul propriu, potrivit Business Insider.
Complexul va avea 25 de apartamente, un centru spa, restaurant, bar, sala de gimnastica si o sala de conferinte.
Resortul a fost conceput si dezvoltat de L. Bruce Jones, presedintele US Submarines. Pentru construirea resortului, Jones va folosi aceeasi tehnologie utilizata la realizarea submarinelor, care sunt considerat cel mai sigur mijloc de transport.Pentru 18.500 de euro, veți putea admira, timp de o săptămână, un peisaj impresionant, la circa 12.000 de metri sub apă.Mai mult, vizitatorii vor putea explora tabloul spectaculos din adâncul mărilor, cu ajutorul celor 4 submarine personale ce vor fi puse la dispoziția lor.
Reprezentanții complexului de vacanță spun că dacă există turiști îngrijorați de siguranța lor sub apă, aceștia trebuie să știe că edificiile construcției sunt bazate pe designul submarinelor, care sunt cele mai sigure forme de transport din lume din punct de vedere statistic.
Totodată, în cazul în care va exista vreo problemă, diverse module ale hotelului vor putea fi închise, întrucât acestea sunt separate din punct de vedere al structurii.
Camerele din plexiglas vor putea fi detaşate de fundul mării şi ridicate la suprafaţă dacă este necesar.
Conceptul complexului Poseidon s-a dezvoltat timp de mai mulţi ani, timp în care Jones şi partenerii lui au căutat capitalul necesar pentru a-şi transforma designurile cuprinzătoare în realitate. Inițiatorul proiectului spune că va fi nevoie de numai doi ani pentru a ridici hotelul inedit, imediat ce vor strânge fondurile necesar. 

Sursa:Internet