CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportMii de turisti pe Valea Prahovei


Câteva mii de turişti au petrecut primul weekend din acest an la munte, în staţiunile de pe Valea Prahovei, iar printre cei care au ales ca destinaţie aceste staţiuni se numără şi câteva sute de turişti din Moldova, Ucraina şi Rusia, care petrec Crăciunul pe rit vechi în staţiunile din România, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform datelor furnizate de reprezentanţii operatorilor de turism, unii dintre hotelierii de pe Valea Prahovei au scos la vânzare pachete turistice special destinate celor care petrec Crăciunul pe rit vechi, costul acestor pachete şi facilităţile incluse în acestea fiind comparabile cu cele vândute de Crăciun, respectiv, cazare şi cină festivă în data de 7 ianuarie, când se serbează Crăciunul pe rit vechi.
Sute de turişti din Rusia, Ucraina şi Republica Moldova au ales ca destinaţie staţiunile de pe Valea Prahovei, pentru mulţi dintre aceştia vacanţa de la acest început de an nefiind prima petrecută în România.
Comparativ cu preţurile practicate la sfârşitul săptămânii trecute, hotelierii de pe Valea Prahovei au scăzut tarifele pentru cazare, acestea fiind la jumătate sau chiar la o treime din valoarea tarifelor de Revelion.

 

Sursa:Internet