CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPiatra pe Zăpadă, concurs de schi alpin şi snowboard, Piatra Neamţ


Cupa de Ski și Snowboard se va desfășura pe pârtia Cozla din Piatra Neamț,  la start fiind asteptați atât amatori cât și sportivi profesioniști. Sunt admiși în  competiție copii cu vârste începând de la patru ani și adulții de orice vârstă.
Premii :
Locul - I    skipass 2 zile + produse furnizate de partenerii evenimentului .
Locul - II   ski pass 1 zi + produse furnizate de partenerii evenimentului.
Locul - III  ski pass 1 zi + produse furnizate de partenerii evenimentului.
În funcție de partenerii pe care îi vom avea, ne propunem să premiem, de la fiecare categorie, primii 5 clasați.
Categorii de concurs ski și snowboard :
Mini     până la 7 ani
I.  8-12 ani
II.  13-17 ani
III. 18-23 ani
IV. 24-39 ani
V. +40 de ani
Duminică 19 februarie intre orele  10:00 – 16:00 se vor organiza diverse jocuri pe zăpadă și un bal mascat. Toți cei care vor veni la schi costumați sau având elemente dintr-un costum vor intra în concurs. Înainte să coboare pe pârtie toți cei care doresc să se înscrie în concurs vor face o fotografie la panoul festivalului Piatra pe Zăpadă și își vor lăsa datele de contact. Toate fotografiile vor fi încărcate pe pagina de facebook a evenimentului și fotografia care va strânge cele mai mule like-uri până marți 22 februarie la ora 16:00 îi va aduce personajului un ski pass de două zile pe pârtia Cozla.
La balul mascat se vor acorda duminică cate trei premii pentru fiecare din cele patru categorii,  premii constand in: ski pass de o zi, la cateorgia cuplu premiul consta intr-o cina romantica la restaurantul Popasul Haiducilor, produse furnizate de ceilalți parteneri. Juriul va fi format din organizatorii festivalului și Sebastian Barbu fost campion de copii și junior, acestia urmand sa desemneze cel  mai frumos costum de la următoarele categorii: copii (până în 12 ani), cuplu, băieți, fete.
Jocurile distractive ce se vor desfasura  la baza partiei intre orele 10:00 – 14:30 vor fi :
• Mersul pe schiuri cu oul în lingura de lemn
• Trasul sforii
• Hochei cu măturoaie
Înscrierile pentru aceste concursuri se fac la baza pârtiei Câștigătorii vor fi premiați cu produse furnizate de partenerii evenimentului.

 

Sursa:Internet