CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCum să-ţi cumperi un sejur la preţ redus?


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică, organizează, în perioada 17-19 mai, a doua ediţie a Târgului de Turism „Vacanţă“ Constanţa 2013. Evenimentul se desfăşoară la Maritimo Shopping Center, iar lansarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 17 mai 2013, începând cu ora 12.00.
Potrivit organizatorilor, acest eveniment oferă facilităţi deosebite pentru expozanţi, care vor beneficia de tarife speciale, cu scopul de a diminua eforturile financiare pe care le presupune prezenţa lor la un astfel de eveniment. În plus, firmele-membre C.C.I.N.A. Constanţa, A.N.A.T. şi F.A.P.T. se vor bucura de tarife preferenţiale de participare în cadrul târgului. La manifestare vor participa agenţii de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăţi de asigurări, asociaţii de promovare turistică, reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor oficii de turism din străinătate (Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru, Israel etc.), care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacanţele verii 2013, precum si discounturi şi oferte speciale.
Calendarul târgului de turism include, pe lângă vânzarea – cumpărarea sejururilor, reprezentaţii folclorice reprezentative pentru variate zone şi destinaţii turistice din ţară şi străinătate, prezentări de oferte şi destinaţii turistice, şi tombole cu premii-surpriză pentru vizitatori.
Se estimează că târgul va avea 10.000 de vizitatori pe zi. Programul de vizitare este de doisprezece ore în fiecare zi, începând cu ora 10.00.

 

Sursa:Internet