CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Intarzieri la decolari de pe Aeroportul Otopeni


 Marti diminerata mai multe aeronave au decolat, de pe Aeroportul Otopeni cu intarzieri de aproximativ 30 de minute din cauza operatiunilor de degivrare, nici o cursa nefiind anulata din cauza vremii, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.
"Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfasoara normal. Nicio cursa nu este anulata pe AIHCB din cauza conditiilor meteo. Mai multe zboruri au inregistrat, in cursul acestei dimineti, intarzieri de 30 - 40 de minute la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, intarzieri determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.
Pe ambele aeroporturi sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in siguranta a operatiunilor aeriene, pistele, platformele si caile de rulare fiind deschise si operationale.
Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Prahova, Buzau, Giurgiu, Teleorman, Valcea, Arges si Olt sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pana la ora 14.00, conform Mediafax.

 

Sursa:Internet