CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportTurismul rural, promovat prin programul „Vacante la tara”


Cea de-a XXI-a editie a programului special „Vacante la tara” se va desfasura in perioada 14 aprilie - 15 iunie 2013, fiind initiat si organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural - ANTREC Romania.
Destinatarii programului sunt toate categoriile de turisti, turisti care vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locurilor respective, ospitalitatea specifica acestui tip de turism si nu in ultimul rand, pot servi o masa traditionala cu bucate specifice fiecarei zone pentru care vor opta, precizeaza Maria Stoian, presedinte fondator ANTREC.
In premiera, acest program incepe mai devreme cu doua saptamani, inainte de Sarbatorile de Paste.
Pachetul de cazare aferent Programul special "Vacante la tara" ofera sejururi de cinci nopti/ sase zile la:
- pensiuni de 2 margarete la pretul de 150 lei/ persoana
- pensiuni de 3 si 4 margarete la pretul de 195 lei/ persoana.
In acest tarif sunt incluse 5 nopti cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun.
Potrivit ANTREC, se excepteaza din programul special perioada aferenta Sfintelor Sarbatori Pascale: 29 Aprilie - 7 Mai.
Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt: Arges, Alba Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Sibiu.
De asemenea, in acest program s-a inscris o pensiune de cinci margarete din judetul Brasov care ofera turistilor pachetul de 5 nopti cazare in camera dubla + mic dejun la tariful de 250 lei/ persoana.

 

Sursa:Internet