CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportTargul de Pasti din Sibiu


Timp de 12 zile, între 26 aprilie și  07 mai 2013, Iepurașul de Paști îi așteaptă pe sibieni cu ouă roșii și multe surprize în centrul Sibiului, în Piața Mare, unde va avea loc cea de-a patra ediție a Târgului de Paști.
 In Piața Mare vor fi amplasate 45 de căsuțe din lemn, plus alte surprize.
Acțiune organizată de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și co-finanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Cei 45 de comercianți provin din 17 de județe și aduc la Sibiu cele mai reprezentative produse pentru zonele din care provin. Sibienii vor putea găsi la Târgul de Paști  ouă naturale încondeiate manual, ouă din lemn pictate manual, ouă îmbrăcate în mărgele, ouă de pus în "pomul de Paști", coșuri împletite din nuiele, coșuri brodate, decorațiuni de Paști din flori naturale, tablouri pictate pe scoarță de copac, piatră sau sticlă, obiecte din lemn, lumânări decorate manual, articole din sticlă pictată manual, cd-uri, articole din piele lucrate manual, jucării, bijuterii, produse pralinate, turtă dulce, dulciuri de casă, prăjituri, pernițe pufoase personalizate, produse din ghimbir, cașcavaluri maturate și mezeluri afumate ungurești, vestimentație rustică din in și bumbac, mic mobilier pictat manual, produse naturiste, flori și multe articole din foi de porumb împletite.
 La Târgul de Paști copiii vor avea și câteva surprize, pe lângă plimbarea pe trenuleț sau pe ponei, cei mici se vor putea distra într-un mini-zoo plin cu iepurași iar în apropiere vor putea chiar face poze cu Iepurașul de Paști. În centru târgului de Paști va fi din nou amenajată o terasă, unde vizitatorii se pot relaxa în apropierea fântânii arteziene și gustând din bunătățile oferite la standurile din apropiere, cum ar fi plăcintă întinsă de Turnu coaptă proaspătă, mini-donuts, și altele.

Sursa:Internet