CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportGrapini: Noul şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este "domnul Filipescu"


Ministrul delegat pentru IMM-uri şi turism, Maria Grapini, a declarat luni că l-a numit şef la Autoritatea Naţională pentru Turism pe "domnul Filipescu", care provine din mediul de afaceri, despre care însă nu a putut să dea mai multe detalii, neştiind, nici măcar, prenumele acestuia.
"Avem un nou şef la Autoritatea Naţională de Turism, domnul Filipescu, provine din mediul de afaceri", s-a rezumat Grapini să spună după o conferinţă de presă.
Ea a fost vizibil iritată în momentul în care reprezentanţii presei au cerut mai multe detalii despre şeful autorităţii, inclusiv despre numele complet al acestuia.
"Nu ştiu chiar tot despre domnul Filipescu. Nu-i ştiu prenumele... domnul Filipescu şi vine din mediul de afaceri", a continuat Grapini, menţionând că CV-ul este postat pe "site", fără să menţioneze despre ce site este vorba.
Pe pagina de web a Ministerului Economiei nu se regăseşte CV-ul "domnului Filipescu", dar ca şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este menţionat, într-adevăr, Răzvan Filipescu.
Decizia primului ministru de numire a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism a fost publicată în Monitorul Oficial din 25 aprilie. Filipescu are rang de secretar de stat.

 

Sursa:Mediafax