CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportTravel Channel va lansa un film despre Romania


Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism, Maria Grapini, a anuntat, joi, ca filmul documentar de promovare a Romaniei realizat de Travel Channel va fi lansat, in 6 iunie, la Londra, potrivit Mediafax.
Ministrul Maria Grapini a declarat, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca filmul documentar realizat de Travel Channel va fi promovat in sapte tari- tinta, printre care si Marea Britanie. "Am deblocat acel proiect pe fonduri europene care statea blocat de doi ani la Ministerul Dezvoltarii si Turismului, cum era atunci, si am incheiat contractul cu Travel Channel pentru realizarea filmului de promovare a Romaniei. Filmul este gata si va fi lansat la Londra, in 6 iunie, dupa care va fi promovat in sapte tari tinta, inclusiv in Romania. Dintre cele sapte tari nu putea lipsi Marea Britanie si de aceea il lansam acolo prima data. Eu voi fi la Londra din 5 iunie pentru a participa la lansare", a spus Grapini.
Potrivit acesteia, filmul promoveaza ceea ce Romania are in prezent si ar trebui sa conserve, si anume "frumusetea naturala, eco-natura, ecosistemele, rezervatii naturale, Delta Dunarii si sistemul balnear". Promovarea Romaniei in strainatate va fi facuta cu persoane cunoscute la nivel international, cum ar Printul Charles sau Ivan Patzaichin, si legendele precum Dracula, declara, saptamana trecuta, ministrul pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini.
"Am gasit un proiect blocat si l-am deblocat, am incheiat un parteneriat cu Travel Channel si vor fi doua episoade de film cu Romania, cu personaje ca Printul Charles sau Ivan Patzaichin. Filmele vor fi date in sapte tari tinta. Acest gen de actiuni trebuie sa le facem ca sa promovam Romania", spunea Grapini.

 

Sursa:Internet