CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBlue Air introduce Check-in-ul comun


Incepand cu 8 iulie, Blue Air a introdus sistemul de Check-in comun, pentru toate zborurile cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni).
Ghiseele de Check-in, denumite acum Ghisee de Predare bagaje, se vor deschide cu 3 ore si 30 de minute inainte de ora de decolare, pentru a fluidiza traficul si activitatea din cadrul Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni). Nu vor mai fi ghisee dedicate pentru un singur zbor, iar ghiseele vor fi disponibile pentru toate zborurile Blue Air care au ora de decolare peste 3h 30’ sau mai putin.
„Sistemul de Check-in comun este folosit cu succes de marile companii de transport aerian din lume si cu siguranta clientii Blue Air vor simti o imbunatatire a serviciului de Check-in, comparativ cu cel traditional.  Pasagerii vor avea la dispozitie mai multe ghisee deschise simultan, se va reduce timpul de asteptare pentru predarea bagajelor in aeroport, iar pasagerii vor avea mai mult timp pentru efectuarea formalitatilor de Securitate si Frontiera sau pentru a beneficia de facilitatile oferite de zona comerciala a Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni)” a explicat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

 

Sursa:Internet