CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportInternet broadband fara intreruperi in avion


Liniile aeriene vor putea oferi in curand pasagerilor internet de mare viteza in timpul zborului, fara intreruperi, chiar si deasupra oceanelor, datorita evolutiei serviciilor prin satelit, iar companiile specializate promit ca, odata cu scaderea costurilor, broadband-ul in avion va deveni gratis.
Aceasta este cu siguranta o veste buna pentru romani, in conditiile in care ocupa locul al doilea in topul tarilor europene care petrec cel mai mult timp pe Internet.
Conexiunile care asigura in prezent serviciile de internet in zbor, improvizate din servicii destinate telefoanelor mobile si televiziunii DTH, vor fi inlocuite de semnale puternice, concentrate pe aeronave, transmise de sateliti performanti.
Cererea semnificativa pentru servicii de internet de mare viteza in avion va genera suficiente afaceri pentru a facilita scaderea costurilor, astfel ca broadband-ul in zbor va deveni intr-un final gratis, potrivit directorilor executivi din industrie.
In prezent, conexiunile la internet in avion ofera viteze scazute de descarcare, sunt intrerupte de numeroase "zone moarte" si nu satisfac pasagerii, noteaza Mediafax.
Grupul american ViaSat Inc. va lansa in septembrie serviciul de internet de mare viteza, prin satelit, pentru aeronave, care va fi disponibil initial pentru pasagerii JetBlue Airways.

 

Sursa:Internet