CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportO săptămână la mare, 200 de lei


Litoralul lansează o nouă ofertă pentru turişti. Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează, pe 2 septembrie, programul „Litoralul pentru toţi“. Ofertele sunt extrem de tentante şi încep de la 205 lei de persoană, pentru un sejur de şase săptămâni la un hotel de o stea, fără mic dejun. Un sejur similar, la două stele, costă 235 de lei, iar pentru standardul trei stele turiştii trebuie să scoată din buzunar 265 de lei. În cazul în care se optează pentru sejurul de şase zile, cu mic dejun inclus, tarifele încep de la 315 lei, la două stele, 425 de lei, la standardul trei stele, 485 de lei, la patru stele, şi 605 lei, sejurul la hotelurile de cinci stele.
De asemenea oferta all-inclusive nu lipseşte din pachetul promoţional. Cinci nopţi all-inclusive la un hotel de trei stele costă 765 de lei, la patru stele tariful este 875 de lei, iar la cinci stele cinci nopţi all-inclusive costă 985 de lei. Potrivit iniţiatorilor programului, aceste tarife reprezintă limita superioară, în funcţie de unitatea hotelieră preţurile putând să scadă.
Dacă vremea va fi frumoasă în prima jumătate a lunii septembrie, operatorii din turism estimează că afluxul de turişti din luna august va continua şi luna viitoare. „Litoralul pentru toţi“ se derulează în perioada 2-29 septembrie, pe întreg litoralul românesc. Potrivit hotelierilor, tarifele pentru ediţia de toamnă a programului sunt similare cu ediţia de la începutul sezonului estival.
În altă ordine de idei, 2013 se anunţă a fi un an bun pentru hotelieri. Potrivit asociaţiilor din turism, în fiecare week-end din această lună, peste 160.000 de turişti îşi petrec vacanţa în staţiunile litoralului românesc. Dintre aceştia, câteva mii sunt cetăţeni străini. Afluxul mare de vizitatori se datorează atât vremii favorabile sejururilor pe litoral, cât şi ofertelor extrem de tentante, combinate cu o mulţime de evenimente organizate în premieră în staţiuni. Pe litoralul românesc funcţionează 738 de unităţi turistice, cu capacitatea de aproape 85.000 de locuri de cazare.

 

Sursa:Internet