CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportProiectele Zitec în turism, premiate la 6 categorii din 9 la eTravel Awards


Zitec, unul dintre cei mai importanți producători locali de aplicații online, a câștigat o serie de premii la eTravel Awards, eveniment organizat de Evensys, care a avut loc pe data de 11 aprilie și a jurizat cele mai eficiente și inovatoare proiecte online din turismul autohton.
Zitec a câștigat locul întâi la categoria Facebook Applications cu HotelPeeps, aplicația prin care utilizatorii de Facebook recomandă prietenilor locuri de cazare. HotelPeeps împărtășește utilizatorilor recomandări de hoteluri și oferă și cele mai bune prețuri de cazare pentru acestea.
“HotelPeeps a pornit ca o aplicație de Facebook destinată utilizatorilor români ai rețelei sociale, care a fost dezvoltată până în punctul în care a devenit un proiect de sine stătător. Ne dorim să creștem și mai mult acest proiect în viitor și să îi dezvoltăm noi elemente inovatoare”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Founding Partner Zitec.
În plus, Paravion.ro, proiect dezvoltat de Zitec pentru Paravion Tour, membru al grupului Happy Tour, a primit nu mai puțin de șase trofee: două premii întâi, la categoriile Web Reservation System și Mobile Solutions, locul al doilea pentru Facebook Fan Pages și Newsletter Design și locul trei la secțiunile Facebook Applications și Others, pentru licitaţiile Paravion.ro.
“Premiile oferite în cadrul Galei eTravel Awards sunt foarte importante pentru parcursul Paravion.ro deoarece confirmă efortul depus de-a lungul anilor pentru a creşte acest proiect, atât al nostru, cât şi al partenerilor noştri”, a precizat Remus Vişan, Managing Director Paravion Tour. “Colaborarea cu Zitec este una de calitate, iar aceste premii o dovedesc. Suntem convinși că experiența cumulată a ambelor părți ne va ajuta să oferim în continuare servicii de turism online la cele mai noi standarde de mobilitate, eficienţă şi accesibilitate”.
“Paravion a fost dezvoltat continuu de echipa noastră începând cu 2006, ajungând la un sistem complex de rezervări online de bilete de avion, hotel și pachete de vacanțe, disponibil în mai multe limbi. Anul acesta am lansat soluția de mobil pentru rezervări bilete de avion, precum și multe alte funcții utile pentru călători, cum este notificarea stării zborului prin SMS. Pe lângă serviciile de online marketing, vom continua să îi aducem îmbunătățiri multiple și funcționalități noi”, a completat Simona Lăpușan, COO & Founding Partner Zitec.
Cele șase categorii la care proiectele Zitec au fost premiate au fost completate de alte trei. Astfel, cele nouă secțiuni jurizate au fost: Web Reservation System, Travel Agency Website, Mobile Solutions, Newsletter Design, Facebook Applications, Facebook Fan Pages, Blogger Relations, Publishing, Others.
Gala de premiere a serviciilor online din turism face parte din eTravel Conference, eveniment care a adus în discuție subiecte precum promovarea și vânzarea produselor de turism pe internet, tendințele din turismul online, precum marketingul online, search marketing, social media și reputația online a brandurilor.

 

Sursa:Agora news