CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportIn Mamaia doua capele urmeaza sa fie construite unde se vor putea casatori si turistii


Doua capele ar urma sa fie construite la Mamaia, dupa ce Arhiepiscopia Tomisului a primit drept de folosinta asupra a doua terenuri in suprafata totala de peste 700 de metri patrati, primarul Radu Mazare anuntand ca acolo se vor putea casatori atat constantenii, cat si turistii.
Consilierii locali din Constanta au aprobat, in sedinta de miercuri, doua proiecte de hotarari privind transmiterea dreptului de folosinta, pe perioada existentei constructiei, pentru doua terenuri catre Arhiepiscopia Tomisului, scrie Mediafax.
Primul teren are o suprafata de 270 de metri patrati si este situat in zona Hotelului Mercur Minerva, iar cel de-al doilea are 443 de metri patrati si se afla in zona Hotel Perla. In cazul in care constructia nu este realizata in termen de doi ani, terenul va reveni la municipalitate, se arata in hotararea Consiliului Local Municipal.
Radu Mazare a anuntat, la finalul sedintei, ca pe aceste terenuri vor fi construite doua capele unde se vor putea casatori atat constantenii, cat si turistii.
"Ce are credinta si Dumnezeu si lucrurile bune pe care le faci cu distractia si plaja? Inalt Prea Sfantul m-a rugat, sunt multe solicitari, pentru noi nu-i nimic deosebit ca mergem la biserica, iar cei care se casatoresc, se casatoresc undeva la malul marii. Pentru altii din tara e un lucru deosebit si pot sa-si cupleze casatoria, mersul la biserica, nunta cu petrecutul la mare, ori eu vreau sa ofer tot ce este si se poate oferi de la... pana la...”, a declarat Radu Mazare, la finalul sedintei Consiliului Local.
Totusi, primarul crede ca la capelele din Mamaia nu ar trebui oficiate si slujbe de inmormantare deoarece nu considera ca este potrivit "sa umblii cu mortul" printre carele alegorice.

 

Sursa:Internet