CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAfla ce oferte au agentiile de turism pentru aceasta toamna


Programele destinate refacerii și întreţinerii sănătăţii în perioada de extrasezon—"O săptămână de refacere în staţiunile balneare", "Decada balneară", "Hai la băi" și "Wellness balnear"—oferă celor interesaţi beneficiul efectelor terapeutice ale factorilor naturali de cură și posibilitatea de a petrece o vacanţă de sănătate într-o perioadă mai puţin aglomerată și la tarife atractive. Pachetele  de servicii includ cazare, masă și tratament în hoteluri de 2, 3 și 4 stele.
Doritorii pot alege staţiuni precum Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olănești, Buziaș, Călimănești—Căciulata și Covasna.
Preţul unui pachet porneşte de la 330 de lei/persoană pentru un hotel de trei stele și include șase nopţi cazare, cu mic dejun, două proceduri/zi și o consultație medicală la sosire, pe baza recomandării medicale. În program au intrat peste 50 de agenţii de turism membre ale ANAT și aproximativ 35 de unităţi de cazare.
Pentru programul "Decada balneară", pachetul cuprinde 10 zile în staţiune, nouă nopţi de cazare la un hotel de două stele, cu pensiune completă pe durata sejurului, tratament minimum șapte zile, câte două proceduri/zi, o consultație medicală la începutul sejurului, la un tarif maximal recomandat de 710 lei/persoană.
Campania se derulează în intervalul 20 septembrie—10 decembrie 2013.

 

Sursa:Internet