CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCât costă un sejur de Crăciun la Poiana Braşov?


 Un pachet de servicii pentru petrecerea Crăciunului, în perioada 20-25 decembrie, la Hotel Alpin de patru stele din Poiana Brașov costă între 359 euro și 419 euro/persoană, în funcție de cameră.
Conform unui comunicat de presă al administrației hotelului, dacă suma se achită integral până la data de 15 octombrie, turiștii beneficiază de o reducere de 10%.
Pachetul de servicii include cazare cu mic dejun, iar în zilele de 20, 21, 22 și 23 decembrie cină-bufet. De asemenea, în seara zilei de 24 decembrie, ora 19,00, va fi organizată o petrecere cu Moș Crăciun, ocazie cu care vor fi acordate cadouri Alpin pentru toți copiii. Evenimentul va fi urmat de cina tradițională din Ajunul Crăciunului și de un program de colinde.
În pachetul de servicii sunt incluse servicii gratuite de piscină ,saună ,fitness ,Gym , WiFi ,ConciergeCustomer Service 24 de ore, iar pentru copii, în fiecare seară, se organizează petrecere tematică cu trupa Oaki.
 Un pachet de servicii la același hotel, pentru petrecerea Revelionului 2014, în perioada 27 decembrie,-,2 ianuarie 2014, costă între 839 de euro/persoană/cameră dublă și 999 euro/persoană/apartament de patru persoane.
În perioada 25-29 noiembrie a.c., Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova /APDTP/ va organiza info-evenimentul 'Criteriul primei zăpezi', în cadru căruia șase stațiuni montane din România vor fi prezentate tour-operatorilor.
Cea de a II-a ediție a evenimentului își va extinde aria, prin parteneriat cu asociația similară din Brașov, de la trei zile și trei stațiuni prahovene, la șase stațiuni montane, cele mai importante la nivel național pentru sporturile de iarnă, respectiv Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Râșnov și Poiana Brașov.
Reprezentanții APDTP au lansat invitații unor tour-operatori din țară și străinătate, în special din Franța, Germania, Rusia, Ucraina, Moldova și România.

 

Sursa:Internet