CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCum poti plati cu telefonul in hoteluri, cafenele, baruri, restaurante si retail


Netopia MobilPay, companie ce activeaza in domeniul microplatilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card, a anuntat marti ca, impreuna cu Expressoft, a implementat prima solutie de plata cu telefonul mobil in hoteluri, cafenele, restaurante si retail.
Parteneriatul dintre Netopia mobilPay si Expressoft – furnizor de solutii software pentru HoReCa, retail, delivery, quick service si saloane de infrumusetare - permite posesorilor de carduri sa plateasca cu telefonul pentru orice serviciu sau produs achizitionat in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri sau retail prin aplicatia de plati mobilPay MasterCard Mobile.
“De acum inainte, o noapte de cazare la un hotel sau o cafea servita intr-un bar vor putea fi platite cu telefonul mobil, direct din aplicatia mobilPay MasterCard Mobile. Portofelul sau cardul vor fi inlocuite de smartphone, iar clientii isi vor putea achita serviciile sau produsele cumparate in diverse localuri printr-o scanare a unui QR cod de pe factura primita sau de pe nota de plata”, a declarat Antonio Eram, CEO si fondator Netopia mobilPay.
“Parteneriatul dintre expressoft si Netopia ajuta la reducerea timpului pentru achizitionarea de produse si/sau servicii, prin posibilitatea de a efectua plata direct de pe telefonul mobil. De asemenea, cresterea vitezei de servire a clientilor utilizand noua tehnologie se traduce si prin cresterea cifrei de afaceri pentru comercianti”, a declarat Gabriel Iovu, manager general Expressoft.
Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store si folosita pentru plata facturilor de utilitati, reincarcarea cartelelor preplatite, pentru a cumpara produse, servicii si oferte exclusive.
Netopia mobilPay a procesat in primele sase luni din 2013 peste 1 milion de plati online cu cardul, cu 15% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce valoarea medie a unei plati a urcat de la 90 la 160 de lei in primul semestru din 2013.

Sursa:Internet