CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNinsoarea a imbracat in alb vestul tarii


 Noaptea trecuta in Timisoara au actionat cinci utilaje pentru a imprastia zece tone material antiderapant.
"Avand in vedere faptul ca operatorii care efectueaza activitatea de deszapezire in municipiul Timişoara au incheiate conventii cu Administraţia Nationala de Meteorologie, actioneaza preventiv pentru preintampinarea depunerii stratului de zapada si a formarii poleiului", au transmis reprezentantii Primariei Timisoara.
 Spre dimineata, numarul de utilaje care au actionat in Vestul tarii a fost considerabil mai mic, fata de ce s-a intamplat pe timpul noptii. Ninsoarea a scazut in intensitate, astfel ca in intervalul orar 05:30 - 11:30 pe drumurile nationale au circulat 13 autoutilaje si s-au raspandit 84 de tone de material antiderapant.
Potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, noaptea trecuta s-a actionat pe drumurile din judetele Timis, Caras-Severin, Arad si Hunedoara cu 62 de autoutilaje si au fost raspandite 291 de tone de material antiderapant.
Cel mai mare strat de zapada il regasim la aceasta ora pe DN 66A, intre Valea Cernei si Cerna Sat, unde stratul de nea ajunge la 4 centimetri.

 

Sursa:Internet