CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBiletele de avion combinate sunt mai ieftine cu 15%


Agenţia de turism online Fly Go își relansează activitatea în România şi îşi extinde serviciile de rezervări și pe segmentul hotelier.
Agenţia online Fly Go, care comercializează bilete de avion combinate, va oferi din acest an şi servicii de rezervări hoteliere şi începe astfel comercializarea pachetelor de vacanță pentru piața românească. În plus, pe lângă call center-ului deja existent, Fly Go a deschis şi o agenție de turism offline, cu sediul în București, ajungându-se astfel la investiţii de 700.000 de euro pe piaţa românească.
"Am facilitat accesul românilor la un sistem de rezervare mai prietenos, care să le permită achiziția celor mai bune bilete de avion pe ruta dorită, indiferent dacă zborul se efectua cu o companie de linie și returul lui cu una low cost", spune Stefano Iervolino, directorul general al Fly Go România.
"Datorită accesibilității la zboruri combinate – lucru pe care site-ul nostru l-a pus la dispoziția turiștilor încă din 2011-, clientul a putut achiziționa bilete de avion mai ieftine chiar și cu 15%", adaugă managerul.
În ultimii doi ani se poate observa o tendință de creștere a rezervărilor biletelor de avion combinate, trend ce va lua amploare și în 2014, Fly Go estimând o creștere de 40% a biletelor achiziționate astfel. Peste 30% dintre biletele combinate vor fi emise în rândul companiilor low cost.
Pentru anumite perioade, tarifele practicate de companiile aeriene low-cost pentru un singur zbor pot depăşi preţul oferit de o companie de linie. Astfel, sistemul de rezervări al Fly Go permite clienţilor să rezerve cel mai ieftin bilet pentru un zbor.
Site-ul de rezervări Fly Go a fost lansat în România în 2008 și este disponibil și în alte țări precum Italia, Spania și România. În 2012, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2,1 milioane de euro.
Piaţa biletelor de avion vândute online de agenţii este estimată la 55 de milioane de euro.

 

Sursa:Internet