CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBig Extreme Party, in weekend, la Transalpina Ski Resort


Turistii care vor alege sa petreaca week-endul 18-19 ianuarie la Ski Resort Transalpina vor beneficia de preturi promotionale la achizitia Ski-Pass-ului: 60 le/zi pentru adulti, respectiv 30 lei pe zi – pentru copii.
Atmosfera va fi intretinuta cu sprijinul Big FM si Astronaut Kru, cei care pregatesc un Extreme Party, condimentat cu diverse concursuri distractive si premii surpriza la Apres Ski-ul situat la baza intermediara a partiei.
Partia de sub telegondola este in perfecta stare de functionare, acoperita de un strat consistent de zapada artificiala.
Proiectul Discovering Transylvania îşi propune promovarea frumuseţilor României, a tradiţiilor şi a legendelor. Echipa Discovering Transylvania şi invitaţii săi vor parcurge un traseu bine definit şi documentat, în fiecare zi de traseu este însoţită de o poveste şi personaje din zonele prin care vor trece. Modul de deplasare este cu maşini 4×4 şi motociclete enduro. Cea mai mare parte din trasee este non asfalt, prin păduri, drumuri forestiere, dealuri şi poteci de munte. Vor fi promovate sporturile extreme (snowboard, ski, offroad, enduro, parapantă etc.).
Fiecare loc vizitat va fi prezentat cu legenda lui, cu prezentul pe care îl trăieşte personajul locului, cu sălbăticia stăpână pe tehnologie, cu potenţialul turistic etc.
Pentru că Ski Resort Transalpina reprezintă un etalon pentru România, în ceea ce priveşte practicarea sporturilor de iarnă, atât prin calitatea pârtiilor, a zăpezii, a instalaţiilor moderne, cât mai ales prin frumuseţea naturală a peisajului, acest loc a fost ales special pentru finalul expediţiei.

 

Sursa:Internet