CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportVin ninsorile


Vremea se va înrăutăţi în aproape toată ţara începând de vineri seară, fiind aşteptate ninsori şi intensificări ale vântului de peste 60-70 km/h în jumătatea de sud, precum şi ger în est şi sud-est, potrivit unei informări emise joi de Administraţia Naţională de Meterorologie (ANM).
Potrivit AND, în intervalul vineri, ora 18.00 - duminică, ora 12.00, vremea se va înrăutăţi şi vor fi precipitaţii în toată ţara.
"Va ninge şi se va depune strat consistent de zăpadă în Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei, în sudul Moldovei, precum şi în zona Munţilor Banatului, a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp în 24 de ore. Vântul se va intensifica cu precădere în sudul şi sud-estul ţării, unde va avea viteze de peste 60....70 km/h, viscolind ninsoarea", se arată în informarea ANM.
De asemenea, meteorologii anunţă precipitaţii mixte şi polei în Banat, sudul Dobrogei, iar la începutul intervalului şi în sudul Olteniei.
Potrivit ANM, vremea se va răci, mai ales în estul şi sud-estul ţării, unde va deveni geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor.

 

Sursa:Internet