CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportGrapini va renunta la postul de ministru al Turismului


Maria Grapini va fi retrasa de Partidul Conservator din postul de ministru delegat pentru IMM si Turism pentru a candida la alegerile europarlamentare din luna mai, urmand sa paraseasca Guvernul cel mai tarziu in luna martie.
Decizia va fi anunţată astăzi, în şedinţa Biroului Permanent al Partidului Conservator.
Partidul Conservator va propune o altă persoană pentru poziţia de ministru delegat pentru IMM, mediu de afaceri şi turism.
Maria Grapini ocupă postul de ministru din decembrie 2012.
Grapini declara în decembrie, la bilanţul a 11 luni de mandat, că în acest an vrea să crească numărul de turişti străini cu 50%, dar nu a amintit că în primele zece luni din acest an au fost cu doar 3% mai mulţi faţă de 2012. Aceasta a anunţat atunci că şi-a propus ca, în cazul în care rămâne în funcţie un mandat întreg, contribuţia turismului la Produsul Intern Brut să crească de la 1,5% la 5%.
Tot la sfârşitul anului trecut, Maria Grapini a anunţat că intenţionează să exploateze potenţialul balnear al Bucureştiului, după ce fostul ministru al Turismului Elena Udrea spunea la începutul mandatului său că vrea să transforme Capitala într-un oraş balnear.

 

Sursa:Internet