CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCe pregătesc hotelierii şi proprietarii de pensiuni pentru vacanţa de Paşte


Proprietarii de pensiuni şi de hoteluri din ţară "se bat" în această perioadă în oferte cât mai atractive pentru cei care plănuiesc o vacanţa de Paşte şi încearcă să îi îmbie pe turişti, fie cu bucate tradiţionale, fie cu relaxare la spa. Unele dintre cele mai atractive oferte vin din partea hotelierilor din staţiunile balneare care le pun la dispoziţie oaspeţilor acces nelimitat la centrele wellness şi chiar pachete personalizate.
Oferte se găsesc şi pentru românii care vor să plece din ţară cu ocazia sărbătorilor pascale. Agenţiile de turism afişează deja pachete turistice de Paşte pentru destinaţii din Grecia şi din Bulgaria.
Paşte cu bucate tradiţionale la pensiunile din Bran
Cei care vor să evite de aglomeraţia din marile staţiuni montane din ţară şi să se bucure de Paşte de o privelişte deosebită într-o atmosferă liniştită pot opta pentru o minivacanţă petrecută alături de cei dragi la Bran.
Proprietarii de pensiuni din această zonă şi-au pregătit din timp ofertele pentru Paşte şi le promit viitorilor oaspeţi, pe lângă cazarea la preţuri mai scăzute decât în Braşov sau Predeal, şi mese cu bucate tradiţionale.

Sursa:Internet