CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAir France KLM reduce cu pana la 40% pretul biletelor catre destinatii intercontinentale


Air France KLM lanseaza joi campania “Early Bird”, reducand pretul biletelor de avion cu pana la 40%. Vor beneficia de preturi speciale peste 52 destinatii din America de Sud, Asia, Caraibe si Africa.
Campania este valabila pentru biletele achizitionate in perioada 26 martie – 15 aprilie 2014, iar perioada de calatorie este pana la jumatatea lunii decembrie 2014.
Vedetele acestei promotii pentru Air France sunt destinatiile exotice din Caraibe - Republica Dominicana, Guadelupa, Martinica si Cuba cu preturi incepand de la 790 euro dus – intors cu toate taxele incluse.
Clientii KLM vor beneficia pana pe 15 Aprilie 2014 de oferte speciale pentru destinatii din Africa de la 607 euro, Asia de la 580 euro si America de Sud de la 685 euro. Toate preturile sunt valabile pentru zborurile dus-intors si includ taxele de aeroport.
Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.
“Perioada de calatorie a acestor bilete este pana la jumatatea lunii decembrie 2014, astfel ca poate cuprinde atat vacanta de primavara cat si cea de vara si de iarna”, a declarat Nicoleta Visan, marketing manager Air France KLM Romania.
Air France KLM este lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2012, grupul a transportat peste 77 de milioane de pasageri si peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reteaua acopera 243 de destinatii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.

Sursa:Internet