CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPeste 50.000 de romani sunt asteptati la mare de 1 Mai


"Deja, 80% din locurile de cazare din statiunea Mamaia au fost contractate pentru minivacanta de 1 Mai. Litoralul este gata pentru a primi turisti si toate hotelurile, cu exceptia celor care sunt in constructie, vor fi deschise pe data de 1 Mai", a declarat agentiei Mediafax Mirela Matichescu, vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
Nicolae Bucovala, presedintele patronatului Mamaia,a afirmat ca pana la sfarsitul lunii, toate cele 25.000 de locuri de cazare disponibile in Mamaia vor fi ocupate.
Reprezentantii patronatelor si ai autoritatilor estimeaza, dupa evolutia rezervarilor, ca vor ajunge la mare de 1 Mai peste 50.000 de turisti, dintre care cei mai multi vor veni in Mamaia, Vama Veche si Costinesti.
Mirela Matichescu crede ca numarul mare de turisti este influentat si de decizia Guvernului de a acorda zi libera pentru bugetari vineri, 2 mai, astfel incat, cumulate cu weekend-ul, acestia sa aiba patru zile libere.
"Pe litoral sunt aproape 140.000 de locuri de cazare si toate unitatile vor fi deschise la 1 Mai, asa cum sunt obligate prin lege.

 

Sursa:Internet