CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportOVI Travel a lansat prima platforma prin care iti poti plati vacantele prin WhatsApp si Viber


Agentia de turism OVI Travel a lansat vivolis.ro, prima platforma online full mobile din Romania pentru rezervari de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri si pachete super city break, prin telefon mobil, tableta, laptop sau computer, inclusiv prin aplicatiile WhatsApp si Viber. Investitia in platforma vivolis.ro, care functioneaza impreuna cu platforma RED Bookings pentru agentii de turism partenere, se ridica la 250.000 de euro.
Compania va investi inca 100.000 de euro in platforma vivolis.ro pana la sfarsitul anului 2015. Tot pana atunci, OVI Travel se asteapta ca vivolis.ro sa genereze venituri de aproximativ 1 milion de euro, vanzari de 35%-40% pentru pachete super city break (bilete de avion si cazare pana la 7 nopti) si pentru cazare, vanzari de 30% a biletelor de avion si restul pentru servicii care vor fi disponibile in curand (chartere, croaziere, asigurari, transferuri, rent a car si excursii optionale), sustine Raluca Ioana Dumitru, manager general OVI Travel.
Noutatea cu care vine platforma vivolis.ro este super city break-ul prin care clientii isi pot stabili o vacanta mai lunga decat printr-un city break standard, de pana la 7 nopti petrecute la destinatie. Vivolis.ro afiseaza in timp real tarifele pentru biletele de avion si cazare, iar utilizatorii isi pot crea singuri pachetele turistice si isi pot alege destinatia in functie de activitatile pe care vrea sa le practice in vacanta.
 Compania OVI Travel are momentan cinci agenti care asigura suportul pentru clientii noii platforme si are in plan crearea unui call center exclusiv vivolis.ro.

 

Sursa:Internet