CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportRomanian Nautic Expo


 

Romanian Nautic Expo

 

Romanian Nautic Expo – Expozitia internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii, va avea loc in perioada 12-15 martie 2015, in cadrul Pavilionului Central Romexpo.
Evenimentul este conceput ca o platforma pentru vizionarea de produse noi, evaluarea tendintelor pietei si stabilirea unor parteneriate de lunga durata si profitabile din punct de vedere comercial.
Prin organizarea Romanian Nautic Expo, Romexpo are ca scop crearea unui mediu propice in care producatorii, importatorii, distribuitorii, specialistii in domeniul nautic si reprezentatii institutiilor publice si private sa interactioneze, sa comunice si sa se informeze asupra stadiului actual si a perspectivelor pentru piata nautica din Romania si Europa.
Romexpo a mai organizat, in anii anteriori, evenimente adresate industriei de lux din Romania (targul Luxury Show), in cadrul carora yachturile si ambarcatiunile au fost cele mai populare printre vizitatori, acestea clasandu-se pe primele locuri in vanzari.
Conform Institutului National de Statistica, industria de constructii navale se situeaza pe locul 2 in top 10 al exporturilor Romaniei.Sursa:Internet