CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportSaptamana incepe cu frig si vant


 

Saptamana incepe cu frig si vant

 

Se vor inregistra maxime de la 4...5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14...15 grade, izolat, in vest si centru. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in zona montana, unde izolat va fulgui, iar noaptea in sud-vestul extrem, unde vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va prezenta unele intensificari in regiunile sudice si pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5 grade in vest. Dimineata si noaptea, local se va forma bruma si vor fi conditii de ceata.
Marti, 24 martie 2015
Temperaturile maxime vor avea valori de la 7...8 grade pe litoral, pana la 17...18 grade in regiunile vestice si centrale, iar cele minime se vor situa intre -5 grade in estul Transilvaniei si 9 grade in sudul Banatului. Cerul va fi variabil spre senin, dar cu innorari in sud-vestul extrem, iar noaptea si in vest, unde izolat va ploua slab.
Miercuri, 25 martie
In tara, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, indeosebi in nord, nord-vest si centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. innorarile, persistente in vest si in sud-vest, se vor extinde treptat in toate zonele tarii. Mai ales in a doua parte a zilei va ploua in Banat, Oltenia, Transilvania si in Muntenia si local in Crisana, iar noaptea si in restul teritoriului.
Joi, 26 martie
Temperaturile maxime vor fi de la 12 grade in delta, pana la 23...24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 2 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 11 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari. Temporar se vor semnala ploi slabe, ziua, local in nord-vest si izolat in sud-vest, centru si sud, iar noaptea, local in jumatatea sudica a tarii.

Sursa:Internet