CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport7 ponturi pentru a rezerva o vacanta in Romania la preturi mai mici


7 ponturi pentru a rezerva o vacanta in Romania la preturi mai mici

 

Iata cateva idei pentru a rezerva o vacanta la preturi mai bune:
1.Calatoriile in timpul saptamanii
Vacantele la inceputul saptamanii (in special in zilele de luni, marti si miercuri) sunt mai iefine, hotelierii fiind dispusi sa reduca preturile pentru a-si tine hotelurile ocupate. 
2.Rezervarile online
Hotelurile si pensiunile sunt prezente in mediul online, atat prin site-uri proprii de prezentare, cat si prin intermediul site-urilor de rezervari online care sunt agregatoare de unitati si oferte de cazare.
3.Vouchere si promotii speciale
Preturile pot scadea intre 30 -50% in perioadele care nu sunt foarte aglomerate, iar hotelierii folosesc aceaste campanii pentru a-si creste gradul de ocupare si pentru a se promova catre baze de date de zeci de mii de pasionati de turism.
4.Rezervari pentru grupuri mari
Calatoriile in grupuri mari sunt mai accesibile la pret si de multe ori hotelierii sunt dispusi sa faca oferte speciale pentru grupurile importante.
5.Abonarea la newslettere
E-mail marketingul este o metoda eficienta pentru a afla din timp despre reducerile pentru pachete de turism, iar daca esti abonat la astfel de newslettere poti economisi timp si bani.
6.Rezerva din timp si fii flexibil cu datele de cazare
Este foarte important sa rezervati cazarea cu cat mai mult timp inainte. Hotelurile ofera preturi mai bune sau upgrade la camere mai bune pentru cei care stiu ce isi doresc si care isi planifica vacanta cu mai mult timp in avans.
7.Urmareste ofertele last-minute
Internetul ofera posibilitati care acum 10 ani pareau imposibile, acesta fiind si motivele pentru care turismul a crescut atat de mult la nivel mondial in ultimul deceniu.

Sursa:Internet