CAZARI TURISTICE
OBIECTIVE TURISTICE
INFO UTILE
Transport
Retete
ADAUGA RETETARETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii | |
| |
Timp de executie si complexitate: 50 min | |
Ingrediente:
| |
Realizare : Se pun ardeii in cuptor la 250C si se coc cca 25-30 minute, se intorc la mijlocul timpului ca sa prinda culoare pe toate partile. Se pun intr-un vas, se presara sare si se acopera cu folie ca sa se "abureasca" un pic si sa fie mai usor de curatat. Pana atunci preparati umplutura: se dau pe razatoarea mica telemeaua si cascavalul. Se adauga branza de vaca, iaurtul si oul. Se omogenizeaza totul bine pana obtineti o pasta. Se condimenteaza cu mult piper si marar. Ardeii copti se curata de coaja, cu grija sa nu se rupa. Se face o incizie de la codita pana aproape de varf si se decupeaza o felioara subtire (cat jumatate de deget) ca sa aveti spatiu de manevra pentru urmatorii pasi. Prin incizia facuta curatati ardeii de cotoare si seminte. Cu o lingurita umpleti ardeii. Presarati peste zona cu umplutura putin cascaval razuit ca sa prinda crusta frumoasa cand se coc. Se pun ardeii intr-o tava termorezistenta si se introduc sub grill (focul sa vina de sus) pentru cca 10 minute, pana branza se rumeneste frumos. Daca nu aveti grill, dati-i la cuptor la 200C pana se rumenesc. Se servesc calzi. |
    IMAGINI RETETA
![]() |
Recomanda si prietenilor |
![]() |
Mesaje si opinii
Nu exista mesaje |