CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv pentru bere


Timp de executie si complexitate: 20 min
Ingrediente:
500 g cartofi,
2 oua,
50 g unt,
5 linguri faina,
50-60 g cascaval,
sare,
piper



Realizare : Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina, iar la final se inglobeaza albusurile batute spuma cu sare si piper dupa gust. Se amesteca usor, de jos in sus, pentru a pastra compozitia aerata. Din compozitia obtinuta se formeaza mici gramajoare care fie se prajesc in ulei incins, fie se coc in cuptor 15-20 minute, in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Pentru a-ti usura munca, poti folosi un pos si poti da aperitivului diferite forme si marimi.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje