CAZARI TURISTICE
OBIECTIVE TURISTICE
INFO UTILE
Transport
Retete
ADAUGA RETETARETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii | |
| |
Timp de executie si complexitate: 2 ore | |
Ingrediente:
| |
Realizare : Se ia muschiul file fasonat si se introduce in zeama formata din otet, apa, sare, dafin si piper si se lasa la fiert aproximativ 1 ora, dupa care se scoate si se unge cu compozitia pentru ornat. Compozitia de ornat se face din boia iute, usturoi pisat, piper, sare si zeama de la fiertura; Se lasa putin sa se raceasca, iar apoi se unge cu aceasta compozitie pe toata suprafata; |
    IMAGINI RETETA
![]() |
Recomanda si prietenilor |
![]() |
Mesaje si opinii
ionisie nicoleta Data postarii: 2011-12-04 11:30:30 poate un muschiulet sau o bucata de cotlet fara os..muschiul file este deja preparat, daca il mai fierbi o ora, il faci fleci...cred! |