CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Adidasi Pane


Timp de executie si complexitate: 1 h
Ingrediente:
pt 4 persoane:
4 unghii de porc
300 gr legume
(morcov,
patrunjel,
1/2 telina,
1 ceapa)
sare,
piper boabe
1/2 lamaie
3 frunze dafin
faina,
pesmet si oua
ulei ptr prajit



Realizare : Unghiile le mai parjolim odata la flacara de la aragaz, le curatam bine si le spalam apoi. Dupa aceste operatii, taiem unghiile pe lungime (doar pielea), si apoi le punem la fiert. Adaugam in apa sare, legumele, frunzele de dafin si zeama de la lamaia stoarsa.
Se fierb pana se desprind usor oasele. Se scot din apa, se scot oasele mai mari ca sa pastreze cat de cat forma si se lasa la racit. Se sareaza, pipereaza dupa care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se pot servi cu garnitura de orez sau cartofi pai.



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje