Retete
ADAUGA RETETARETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii | |
| |
Timp de executie si complexitate: 1:30 min | |
Ingrediente:
| |
Realizare : Cureti ceapa si ciupercile, tai ceapa fideluta, ciupercile feliute si parizerul bucatele. Calesti ceapa si dupa ce s-a inmuiat adaugi ciupercile si parizerul. Cand sau calit toate le dai deoparte sa se raceasca putin apoi adaugi cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Imparti compozitia in jumatate, apoi intinzi o parte pe o foaie de napolitanasi cealalta jumatate pe foaia ramasa. Le lasi sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le rulezi si le dai la frigider. Dupa o jumatate de ora le tai felii de un deget grosime. Treci fiecare felie prin faina, apoi prin oua batute si pesmet si le prajesti pe toate in ulei incins. |
    IMAGINI RETETA
![]() |
Recomanda si prietenilor |
![]() |
Mesaje si opinii
Nu exista mesaje |