CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv in foi de napolitane


Timp de executie si complexitate: 1:30 min
Ingrediente:
2 foi de napolitane,
300 gr de ciuperci,
300 gr parizer pui,
5 oua,
1 legatura patrunjel,
1 ceapa,
sare,
piper,
ulei.



Realizare : Cureti ceapa si ciupercile, tai ceapa fideluta, ciupercile feliute si parizerul bucatele. Calesti ceapa si dupa ce s-a inmuiat adaugi ciupercile si parizerul.
Cand sau calit toate le dai deoparte sa se raceasca putin apoi adaugi cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
Imparti compozitia in jumatate, apoi intinzi o parte pe o foaie de napolitanasi cealalta jumatate pe foaia ramasa. Le lasi sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le rulezi si le dai la frigider. Dupa o jumatate de ora le tai felii de un deget grosime.
Treci fiecare felie prin faina, apoi prin oua batute si pesmet si le prajesti pe toate in ulei incins.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje