CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Apero Pasta


Timp de executie si complexitate: 30 min
Ingrediente:
4 foi de lasagne
2 felii de jambon (sau o felie mare taiata in doua)
2 lingurite de pesto
1 foaie de salata
2 batonase surimi
2-3 lingurite de branza gen Philadelphia
½ de lingurita de hrean
Frunze de busuioc
Bucatele de ardei rosu



Realizare : Fierbem in apa cu sare foile de lasagne dupa indicatiile de pe pachet. Le scoatem cu atentie din apa si le asezam sa se racoreasca pe o farfurie. Ungem cu un pic de ulei pe o parte si pe alta fiecare foaie si le asezam una dupa alta pe un prosop curat.
Ungem doua foi cu pesto si doua cu branzica in care am adaugat hreanul si un praf de sare.
Peste foile cu pesto asezam jambonul si peste celelalte frunza de salata si cate un batonas de surimi.
Rulam fiecare foaie si taiam in 4 felii egale dupa care le inchidem cu o scobitoare.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje