CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitive cu oua suedeze


Timp de executie si complexitate: 1 h
Ingrediente:
oua de prepelita
pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti
1 ou
2 linguri mustar
2 linguri sos Worchester
2 linguri lapte
4 linguri pesmet
1 lingura patrunjel verde tocat
putina faina alba
ulei pentru prajit
mozzarella bilute
masline
struguri
rosii cherry
salata verde



Realizare : Fierbeti ouale de prepelita [sa fie tar ]. Le decojiti.
Preparati o compozitie ca pentru chiftele din carnea ce ati scos-o din carnati, mustar, ou, sos, lapte, pesmet si verdeata.
Ungeti palmele cu ulei si "imbracati" ouale in materialul de carne tocata, rotunjiti, dati prin faina alba si prajiti in ulei incins.
La servire taiati "ouale suedeze'' in jumatati.
Am servit insotite de alte "chestii'' rotunde: masline, mozzarella bilute, care au mers bine cu boabe de strugure, rosii cherry.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje