CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Oltenia

Aripioare de pui la tigaie


Timp de executie si complexitate: 40 min
Ingrediente:
800 g aripioare de pui
sare
piper măcinat
ulei pentru prăjit
2-3 crengute rozmarin proaspăt



Realizare : Se curăţă aripioarele de pui, se pârlesc pe flacără, apoi se trec prin câteva jeturi de apă rece şi se şterg cu un prosop absorbant de bucătărie.
Se condimentează aripioarele de pui cu sare, piper şi rozmarin, apoi se lasă 10-20 de minute într-un bol, la frigider, acoperite cu o folie de plastic, ca să nu împrumute alte mirosuri de la alimentele din jur.
Într-o tigaie, se pune ulei pentru prăjit, apoi se lasă 5 minute pe foc, la încins.
Se scot aripioarele de pui de la frigider şi se pun la prăjit în uleiul încins.
După ce s-au rumenit pe ambele părţi, se scot aripioarele de pui pe un prosop absorbant de bucătărie şi se lasă să se scurgă uleiul.
Aripioarele de pui se servesc ornate cu crenguţe de rozmarin. Se pot asezona cu diferite garnituri sau salate de legume.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje