CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitive picante


Timp de executie si complexitate: 45 min
Ingrediente:
250 g margarină
400 g făină
piper boabe măcinaz
1 lingurita amoniac
250 ml apă minerală
zeama de la o lămâie
rozmarin pentru ornat
ardei iute pentru ornat



Realizare : 1. Se cerne făina, apoi se face o gaură la mijloc în care se adaugă sarea, margarina, apa minerală, praful de copt stins în oțet sau zeamă de lămâie și boiaua iute. Se încorporează toate ingredientele până se obține un aluat potrivit.
2. Se încinge cuptorul între timp, se pregătesc formele și se toarnă compoziția cu ajutorul unui poș cu șpriț.
3. Se coc aproximativ 40 de minute și apoi se scot pe un platou. Se lasă să se răcorească și se servesc ornate cu rozmarin şi ardei iute

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje