CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitive calde cu spanac


Timp de executie si complexitate: 50 min
Ingrediente:
4 chifle
4 ouă
100 g caşcaval
400 g spanac fiert
1-2 linguri pesmet
2 cepe
100 g unt
sare
ulei pentru prăjit



Realizare : 1. Se taie chiflele, se scoate miezul cu o linguriţă şi se ung cu unt pe interior. Se presară un praf de sare şi se lasă să stea la temperatura camerei.
2. Separat, se scoate spanacul de la congelator, se pune într-o sită şi se lasă să se dezgheţe. După ce s-a dezgheţat, se căleşte cu ceapa tocată solzişori. Ca să se lege, se adaugă o lingură sau două de pesmet.
3. Între timp, se pune uleiul într-o tigaie şi se prăjesc ouăle ochiuri. Se stropesc cu uleiul încins, ca să nu se spargă şi să se împrăştie în tigaie.
4. Se umplu chiflele cu compoziţia de spanac, se aşază ouăle ochiuri şi se servesc ornate cu caşcavalul ras. Se mai pot lăsa în cuptor să se rumenească aproximativ 30 de minute.



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje