CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aspic asortat


Timp de executie si complexitate: 50 min
Ingrediente:
2-3 aripioare de curcan
300 g mazăre
2 ouă
3-4 roşii
2 ardei roşii
2 ardei verzi
6 foi gelatină
2 legaturi usturoi verde
1 salată verde creaţă
sare
piper



Realizare : 1. Se spală aripioarele de curcan şi se pun la fiert cu apă şi cu sare, la foc mic. Focul trebuie să fie la aceeaşi intensitate de la început până la sfârşit.
2. Separat, se fierbe mazărea în apă cu sare şi, după ce a fiert, se lasă să se scurgă în sită. Între timp, se fierb ouăle, se taie ardeii fâşii subţiri şi se spală salata.
3. Foile de gelatină se pun să se înmoaie în apă călduţă cu aproximativ o oră înainte de a le folosi. Se curăţă carnea de pe oase, se taie cubuleţe, ouăle se taie rondele şi se aşază în cupe sau în boluri mai mici.
4. Gelatina se pune în zeama de carne, se amestecă bine, se pune şi usturoiul pisat şi se toarnă peste legumele din cupe. Se bagă la rece câteva ore şi se serveşte ca aperitiv.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje