CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportRetete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv cu roşii şi ouă fierte


Timp de executie si complexitate: 30 min
Ingrediente:
12 roşii mijlocii
1 piept de pui fiert
1 ardei gras
2-3 frunze de salată
200 g maioneză
4 linguri orez fiert
1 lingura zeamă de lămâie
100 g mix de legume
4 felii mandarine din compot
12 ouă fierte
100 g somon sau alt peşte afumat
1 lingurita hrean ras
50 g măsline umplute, feliate
pătrunjel verdeRealizare : 1. Se aleg 6 roşii şi se taie la fiecare câte un capac. Se curăţă de miez cu o linguriţă, se dau cu un praf de sare şi se lasă la scurs. Jumătate din pieptul de pui se taie cubuleţe şi se amestecă într-un castron cu ardeiul gras tăiat cubuleţe, salata verde mărunţită şi o lingură de maioneză. Se pune această umplutură în roşiile curăţate, se şpriţează apoi puţină maioneză şi se acoperă cu căpăcelele de roşie. Se ornează cu maioneză.
2. Restul de piept de pui tăiat cubuleţe, orezul fiert, legumele fierte şi zeama de lămâie se amestecă. Se pune ca umplutură în patru roşii tăiate şi curăţate în formă de coşuleţe. Se adaugă la fiecare roşie câte o felie de mandarină şi se ornează cu pătrunjel verde.
3. Şase ouă se taie în jumătăţi şi se umplu cu maioneză şi măsline tăiate felii sau cu maioneză şi felii de peşte afumat.
4. Celelalte ouă se taie la un capăt, astfel încât să se aşeze vertical şi se acoperă cu câte un căpăcel de roşie pe care s-a pus câte puţină maioneză amestecată cu hrean ras.

    IMAGINI RETETARecomanda si prietenilor Distribuie pe facebook

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje