CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv exotic cu ananas


Timp de executie si complexitate: 2 h
Ingrediente:
30 gogoşari de mărime medie
400 g g bulion (un borcan)
250 g zahăr
400 ml ulei
400 ml oţet
foi de dafin
sare
piper



Realizare : 1. Gogoşarii se spală, se curăţă şi se taie feliuţe. Într-o cratiţă mare, se amestecă uleiul, bulionul, oţetul şi zahărul, se adaugă foi de dafin, sare şi piper după gust.
2. Se pune amestecul pe foc şi, când dă în clocot, se adaugă gogoşarii tăiaţi. Se lasă să fiarbă 30 de minute, amestecând mere.
3. Salata se pune fierbinte în bor­cane, se leagă cu două rânduri de celofan sau se capsează.
4. Borcanele se aşează unul lângă altul, se acoperă cu o pătură şi se lasă să se răcească până a doua zi.
5. Se mai pot adăuga şi două cutii de ananas, cubuleţe, scurs de zeamă în prealabil.
6. Ananasul se adaugă cu 15 min. înainte ca salata să fie gata, apoi se procedează ca la reţeta de bază.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje