CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aripioare cu legume şi sos


Timp de executie si complexitate: 40 min
Ingrediente:
50 g susan
3 bucati usturoi
piper
300 ml ulei de floarea-soarelui
300 g fasole albă fideluţă
1 bucata dovlecel
3 bucati morocvi
100 g unt
sare de mare
1 praf nucşoară
piper
100 ml lapte dulce



Realizare : 1. Se spală şi se opăresc aripioarele de pui. Se condimentează cu sare, piper, usturoi pisat şi susan. Se stropesc cu ulei şi se rumenesc în cuptor.
2. Separat, se curăţă legumele, se spală şi se fierb în apă cu o linguriţă de sare. Se topeşte untul, se stinge cu făina cernută şi se adaugă laptele călduţ. Se potriveşte cu sare şi piper, iar la final se adaugă nucşoara.
3. După ce au fiert legumele, se scot, se scurg şi se sotează în puţin unt. La final, se condimentează cu sare şi piper şi se servesc cu aripioarele în sos.



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje