CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv din fasole si castraveti de post


Timp de executie si complexitate: 2 ore
Ingrediente:
300 gr. fasole boabe marunta

1 cartof mare 100 gr.

300 gr. castraveti acri in otet

2 linguri mustar

2 linguri nuca pisata

1 lingura otet balsamic

300 ml. ulei






Realizare :Se fierbe fasolea in a doua apa, impreuna cu cartoful pana se farama bine. Se trec prin mixer impreuna cu putina supa. Se separa de coji printr-o sita mare, se freaca cu ulei, mustar, sare, piper, pane devine o pasta fina. Se taie cubulete castravetele, foarte fine, se storc de zeama, se amesteca in compozitie cu nucile. Va avea un gust foarte fin si deosebit, fasolea nu se simte la gust. Daca va place mai acru, adaugati 1 lingura de otet balsamic. Culoarea se schimba de la nuci, e mov. Ornati cu maioneza sau masline.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje