CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv cu orez


Timp de executie si complexitate: 1 ora
Ingrediente:
250 g orez
1 pateu mare
4 oua crude
3 oua fierte
1 morcov
1 ceapa
codimente (piper, vegeta, sare)
pesmet
cascaval
patrunjel tocat marunt.



Realizare :Se fierbe orezul in apa cu sare, se lasa la racit. Se rade morcovul si ceapa. Se pune intr-un vas si se amesteca orezul racit, ouale crude, ceapa si morcovul tocate, codimente dupa gust, patrunjelul , pateul si pesmetul cat cuprinde compozitia. Ouale fierte se taie marunt si se amesteca cu restul compozitiei. Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina si se pune compozitia in tava. Cine doreste, se poate rade cascaval pe deasupra. Se lasa la cuptor cca. 30 minute pana se rumeneste.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii

any Data postarii: 2011-10-13 23:53:10

fain fel de mancare!