CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

APERITIV CU ARDEI IUTE


Timp de executie si complexitate: 2 ore
Ingrediente:
1/2kg ardei iute

1kg ardei gras

1kg gogosar

1kg ardei capia

3kg ceapa

2l otet

1kg zahar

sare dupa gust (1 lingura)




Realizare :Se spala bine toate ingredientele , se curata de seminte si se taie fideluta dupa care se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine .Se dizolva sarea si zaharul in otet , si se toarna peste zarzavatul taiat .Se pun la borcan se acopera cu otetul din vas si se dau la rece.Se consuma la ciorbe si mancaruri satioase.

Cantitatile de mai sus nu sunt batute in cuie ; in functie de cat de ardeiat va place sa mancati se adauga ardei iute mai mult in compozitie sau din contra, daca se doreste un gust mai putin ardeiat se vor scoate samburii de la ardeiul iute ; se poate in acelasi timp adauga ardei si ceapa pentru a micsora concentratia de ardei iute din compozitie.


    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje