Retete
ADAUGA RETETARETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii | |
| |
Timp de executie si complexitate: 2 ore | |
Ingrediente:
| |
Realizare :Se spala bine toate ingredientele , se curata de seminte si se taie fideluta dupa care se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine .Se dizolva sarea si zaharul in otet , si se toarna peste zarzavatul taiat .Se pun la borcan se acopera cu otetul din vas si se dau la rece.Se consuma la ciorbe si mancaruri satioase. Cantitatile de mai sus nu sunt batute in cuie ; in functie de cat de ardeiat va place sa mancati se adauga ardei iute mai mult in compozitie sau din contra, daca se doreste un gust mai putin ardeiat se vor scoate samburii de la ardeiul iute ; se poate in acelasi timp adauga ardei si ceapa pentru a micsora concentratia de ardei iute din compozitie. |
    IMAGINI RETETA
Recomanda si prietenilor |
Mesaje si opinii
Nu exista mesaje |