Retete
ADAUGA RETETARETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii | |
| |
Timp de executie si complexitate: 1 ora | |
Ingrediente:
| |
Realizare :Intr-un lighenas sau ceaun de 3 l se pun laptele, untul, sarea si se fierbe (fara a afuma laptele). La primul clocot se adauga malaiul, amestecind ca sa nu se formeze cocoloase. Se ingroasa in cca. 5 min. dupa care se ia de pe foc. Cind e aproape rece se adauga branza maruntita, smantana, galbenusurile, faina si se amesteca.Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava (unsa cu margarina si tapetata cu faina) si se da la cuptor 40-50 min. Se taie in patrate si se servesc calde, cu smantana. |
    IMAGINI RETETA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Recomanda si prietenilor |
![]() |
Mesaje si opinii
ruxandra vargatu Data postarii: 2011-03-07 10:58:43 care sunt cantitatile pentru fiecare ingredient? vlad Data postarii: 2012-09-09 20:25:46 | de ce se consuma margarina,care in ultimul timp nutritionistii nu o recomanda? vlad Data postarii: 2012-09-09 20:25:47 | de ce se consuma margarina,care in ultimul timp nutritionistii nu o recomanda? |