CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aluat placinta post


Timp de executie si complexitate: 1 ora
Ingrediente:
1 cana apa
1 cana ulei
1 cana zahar
2 cani faina
1 pachet bicarbonat sodiu
o lingurita otet



Realizare :Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat un clocot, se adauga uleiul si se trage oala de pe foc. Se adauga faina in ploaie, amestecand continuu, dupa care se pune bicarbonatul stins cu otet. Aluatul capata o consistenta prin apa fiarta. Se foloseste pentru absolut orice fel de umplutura. Are calitatea de a ramane fraged mult timp.



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii

RUCK EUGENIA Data postarii: 2011-03-06 09:59:26

O MARE PACALEALA,VOI ATI INCERCAT-O?
Lucia Data postarii: 2011-04-25 09:50:37

Cred ca s-a strecurat o greseala.Nu este posibil sa se adauge in aluat un pachet bicarbonat de sodiu.
maria Data postarii: 2011-10-03 04:26:10

nu un pachet bicarbonat de sodiu ci o lingurita..... probabil
mariana Data postarii: 2011-10-11 00:59:42

faina se va oparii si nu cred ca merge...
Mely Data postarii: 2011-12-05 00:14:48

Seamana cu aluatul pentru eclere,doar ca lipsesc ouale.Pentru placinta cu mere, clar nu merge,ar iesi foaia ca un chit .Poate daca nu ar fi oparita faina ar merge.
Geta Data postarii: 2011-12-18 08:02:08

eu sunt de acord cu fiertul apei+ulei+zahar,dar nu sa oparesti faina... si sa adaugi drojdie in loc de bicarbonat.
Lia Data postarii: 2016-01-05 10:51:25

Merge f. bine cu faina oparita. Eu si cozonacul il fac cu faina oparita. Este mai fraget si tine mai mult.