CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Antricot de vitel in staniol


Timp de executie si complexitate: 30 min
Ingrediente:
4 antricoate de vitel cu os
ulei
sare
piper
condimente pentru friptura de vitel
folie de aluminiu



Realizare :Se spala antricoatele. Se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust. Se impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil s-a incins. Se lasa la cuptor in jur de 20 de minute.Cand sunt gata se scot din folie si se pun pe farfurie cu tot cu sosul lasat de carne. Este mult mai gustos decat friptura la gratar.
Se serveste cu cartofi prajiti si sos remoulade.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje